Hořiž

co jste nenašli na Tisíckráte a chtěli jste najít

Aktuality

Papež František i prezident Trump se hodlají ukrýt před koronavirem v Česku

Papež František se svým kardinálským sborem i americký prezident Donald Trump se svou suitou se podle aktuálních nočních zpráv renomovaných světových agentur oba chtějí ukrýt před nákazou koronavirem v České republice. Jejich poradci vyhodnotili Česko jako nejbezpečnější zemi na světě ohledně ochrany před pandemií koronaviru. Oznámili to shodně jejich tiskoví mluvčí ve Vatikánu i v Bílém domě.

Poradci hodnotili kroky české vlády na základě tiskových konferencí české vlády za poslední měsíc a z velikonočního projevu českého premiéra.

Hlava katolické církve si ke svému dočasnému pobytu vybrala zámek Hluboká v jižních Čechách. Hlavním kritériem byl dostatek pokojů pro celý sbor kardinálů, pobývajících v současné době v karanténě s papežem ve Vatikánu.

Americký prezident si vybral přímo pražské Hradčany, protože jejich obyvatel, český prezident Zeman, se i se svým expertním týmem dočasně uchýlil na své letní sídlo v Lánech.

Více se dočasníku Hořiž nepodařilo do uzávěrky zjistit, ale situaci budou naši zvláštní zpravodajové nadále bedlivě sledovat.

Horiz je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

Jeden myslel na “Papež František i prezident Trump se hodlají ukrýt před koronavirem v Česku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *